Berichten

Handige tempo en snelheid calculator

Bereken je tempo met afstand en tijd, converteer km/h naar tempo en vice-versa.
2024-05-16
1 min leestijd
Featured Image

Tab Shortcuts, nu op Firefox en Chrome

Wist je dat je met je browser op je computer tabbladen kan vastzetten? Dit verplaatst ze helemaal naar links in de tabbladenlijst, en maakt ze kleiner. Vastgemaakte tabbladen blijven bewaard als je je browser of computer herstart. Handig! Persoonlijk gebruik ik het voor het apart zetten van tabbladen die open moeten blijven, zoals Whatsapp Web en mijn e-mail. Soms heb ik ook veel tabbladen open als ik online iets zoek. De pagina’s met handige informatie zet ik dan ook vast, zodat ik ze later terug kan vinden.
2024-02-10
1 min leestijd
Featured Image

Grappige waarschuwing

Is het nou permanent of niet?
2023-10-13
1 min leestijd
Featured Image

Nieuw likje verf

De website heeft een nieuw ontwerp. Dit komt omdat ik nu een nieuw programma genaamd hugo gebruik. Met dit programma kan je snel websites genereren. Het voordeel van hugo is dat de gegenereerde website veiliger en sneller is. Bovendien is het onderhoud ook simpeler. De code van deze website is te vinden op mijn GitHub profiel. Het is nog te zien of ik dit specifieke thema behoud of dat ik een eigen ga ontwerpen. Het voordeel van een kant-en-klaar thema gebruiken is dat ik me niet om de technische details van websites hoef te bekommeren; het nadeel is dat het ook moeilijker is om wijzigingen door te voeren als ik die nodig acht.
2023-05-14
1 min leestijd

Mijn gevecht met slaap

Voor wie het nog niet wist: slaap is best belangrijk. En groente eten is belangrijk en tanden poetsen ook. Hier vertel ik niets nieuws. Maar desondanks heb ik het gevoel dat ik al tien jaar lang mijn slaap niet meer onder controle heb. Daarom probeer ik sinds een paar maanden meer inzicht te krijgen in hoe erg de situatie is. Met de data hoop ik mezelf te overtuigen dat het echt niet meer langer kan. In een boekje heb ik elke dag bijgehouden hoe laat ik begon met tanden poetsen, en hoe laat ik in bed lag.
2023-03-04
2 min leestijd
Featured Image