Wat is de doelgroep van deze site?


Na het maken van deze website realiseerde ik me dat ik niet goed wist voor wie ik eigenlijk zou gaan schrijven. Er zijn talloze aspecten waar je rekening mee kan houden, maar ik wil me focussen op de volgende drie: taal, interesses en behoefte voor diepgang.

En om even realistisch te zijn, verwacht ik niet dat mijn blog ooit meer dan één lezer zal krijgen: mezelf (Behalve misschien mijn familie. Hoi! 👋). Desondanks is het nuttig om een doelgroep te bedenken, want dan blijft de inhoud tenminste consequent.

Daarom heb ik besloten me te richten op: Nederlandse lezers met interesse voor muziek, openbronsoftware, computers en/of technologie in zijn algemeen, en met behoefte voor “redelijke” diepgang. Natuurlijk zullen hier ook uitzonderingen op komen, enfin.

Wellicht pas ik dit artikel in de toekomst ook wel aan, mocht ik systematisch afwijken van bovenstaande omschrijving. We zullen zien!